Houten deuren

De deur is een fundamenteel onderdeel van uw interieur dat de grootste aandacht verdient. Ze straalt voor een stuk uw persoonlijk karakter en dat van uw woning uit. Meert Interieur is al jaren de specialist in houten deuren, van klassiek tot modern, van klassiek tot cottage.

Van oudsher is hout een zeer populair materiaal voor deuren. Hout heeft onder andere als voordelen dat het warm aanvoelt en een uitstekende warmte- en geluidsisolatie biedt. Hout is ook relatief goedkoop, zeker in vergelijking met andere materialen. Houten deuren zijn daarenboven relatief goed bestemd tegen temperatuurverschillen. Door al dan niet gebruik te maken van glas, bepaalt men ook de mate van lichtinval in uw huis.

Via een zeer persoonlijke aanpak voor onze klanten verleggen wij voor elk project opnieuw onze grenzen. Dit laat zich voelen in ons gevarieerd en kwalitatief hoogstaand aanbod. Ook voor algemene bouwprojecten loont het om ons te contacteren.

Standaard, moderne en tijdloze deuren

Less is more. Om uw modern, tijdloos of minimalistisch gebouw zo veel mogelijk eer aan te doen, beperken wij de details tot het minimum. Ook zijn onze standaard deuren met onze uiterste zorg, precisie en vakmanschap gemaakt. Wij maken van elke deur, uw deur op maat van uw interieur.

Klassieke, landelijke of Cottage deuren

Kleine details en een massieve houtkeuze bepalen vooral deze typische sfeer.